Hoe het allemaal begon...

November 2008.
Niet alleen de naam was er al, ook de motivatie was aanwezig.
Doe daarbij een aantal enthousiastelingen en fanatiekelingen en nagenoeg alle ingrediënten zijn er om de voormalige carrouselvereniging ’De Grensruiters’ nieuw leven in te blazen.

Initiatiefnemers in dit geheel zijn Annemarie Klaessen en Fred Kuppens, die met hun kennis en jarenlange ervaring weinig moeite hadden de KNHS ervan te overtuigen om van de voormalige carrouselvereniging ’De Grensruiters’ een volwaardige en succesvolle rijvereniging te maken. Na één gesprek en binnen anderhalve week was alles in kannen en kruiken.

Na akkoordbevinding van de KNHS was de rijvereniging binnen no-time voorzien van een voltallig bestuur, bestaande uit een vijf mans formatie en vertegenwoordigd met een aantal disciplines uit de paardensport.

Prioriteit van Rijvereniging ’De Grensruiters’ is om met een soepele gang van zaken en een gemoedelijke sfeer een echt ’clubgevoel’ te bewerkstelligen.
Onze doelstelling is dan ook ruiters en amazones aan te trekken met eenzelfde visie, die zich met plezier aansluiten bij onze vereniging, zij het als rijdend of administratief lid dan wel als donateur.

Tot slot, het motto van een echte Grensruiter:
De Grensruiter is volcontinue op zoek naar zijn of haar grenzen en waar nodig, worden deze verlegd.

Het bestuur van ’De Grensruiters Hunsel’ wenst al haar leden
veel succes en vooral veel paardensport plezier binnen onze vereniging.

Maak een Gratis Website met JouwWeb